intervju x2

Idag är en dag som inträffar bara en gång vart fjärde år. Det är ganska coolt.

Annars så satte jag mig i soffan för att äta min havregrynsgrötfrukost och Jay Leno gick på TV:n. Precis innan jag skulle zappa vidare, sa Jay: "And our next guest is James McAvoy". Ja, då var jag ju tvungen att sitta kvar. Han är ju ungefär en av de få skådisar vars liv jag på riktigt är intresserad av.
James McAvoy hann precis komma in i studion och hälsa på Heidi Klum, Jays andra gäst, innan min mobil ringde. Jag tänkte att det nog var mamma och övervägde att låta bli att svara - jag kunde ju inte missa intervjun med James McAvoy! Men så gick jag ändå och svarade. Det var inte mamma. Det var en främmande man. En främmande man som ringde från SJ, sa han. Han undrade om jag kunde komma på intervju.
Jag sökte det där jobbet för mer än en månad sen, jag bestämde mig för att sluta vänta på svar för två veckor sen, jag tänkte att det var kört, att än en gång blev jag dissad redan innan de ens träffat mig. Och så ringer denna främmande man rakt ur det blå och frågar mig om min syn och eventuella tatueringar. På torsdag ska jag på min första jobbintervju någonsin.
När jag kom tillbaka till min kalla havregrynsgröt och TV:n tackade Jay och publiken James McAvoy med en applåd och så var programmet slut. Men jag hade svårt att känna mig bitter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback